Bolo de beterraba e abobrinha com nozes

Eis aqui um bolo que nasceu de uma curiosidade e que deu muito certo 🙂
Lá na Toscana me disseram: use abobrinha no seu bolo… E eu pensei: heim? Credo! Hahahaha
Massss chegando no Brasil resolvi testar e como tinha beterraba cozida sobrando… Virou ingrediente também :p E para incrementar… Nozes! O resultado foi muito bom!! Disponível para encomenda 🙂

Farinha de trigo, açúcar, água, abobrinha, beterraba, fermento, sumo de limão, essência de baunilha, óleo de girassol e nozes.

20140705-112644-41204399.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: